Hiba
  • A sablon ehhez a megjelenítőhöz nem érhető el. Kérjük, forduljon webhelyünk adminisztrátorához.

Jazzercise - az amerikai torna

Van azért néhány dolog a világon, amit Amerikának köszönhetünk. Ha te történetesen éppen azt tervezgeted, hogy hogyan hozhatod formába magadat a következő évben, akkor reméljük, hogy most nem a hamburgerre, hanem a jazzra gondoltál.

 

Utóbbi ugyanis meglepően sokat segíthet, ha karcsúsodni, fogyni, erősödni szeretnél, vagy csak olyan tevékenységet keresel, amivel nem nyűg a rendszeres testmozgás. A Jazzercise az Egyesült Államokban már közel 40 éve népszerű, és lassan Európában is elterjed, Budapesten elsőként a SPIRIT Műhelyben érhető el. A 60 perces órák bemelegítéssel kezdődnek, majd a zenés, táncos résszel viszik fel a pulzust a tetőfokig, és onnan vissza, hogy jóleső nyújtással zárd az edzéseket.

Jazzercise a Spirit Műhelyben

"A Jazzercise Amerika egyik legnépszerűbb tornája.
Nagyszerű zenéivel és fantasztikus koreográfiájával milliókat mozgat meg Amerikában és Európában is egyre jobban hódít! Több mint 40 éves pályfutásra néz vissza. Én már 15 éve a híve vagyok,de csak 10 éve szereztem meg a" diplomát" belőle. Táncos és erősítő gyakorlatai miatt bármelyik korcsoportnak javasolt.
Lehet csak táncos rész és lehet csak body sculping(erősítés), valamint a kettő kombinációja. Az órák 60 percesek, bemelegítéssel kezdve visszük fel a pulzust a tetőfokig,majd onnan vissza és nyújtunk! Igazából aki szeret tánconi,mozogni...annak nálam a helye. Súlyzóval,gumiszalaggal lehet kiegészíteni az erősítős változatokat. A táncos rész mindig az óráim első fele, utána karizom,hasizom,belsőcomb,fenék,nyújtás... Én imádom csinálni, minden egyes torna olyan,mintha az első lenne...megunhatatlan...

OKTATÓ:             ROTTENBACHER MÓNIKA

Az órák időpontja:  minden hétfőn, 18.00

Ára:                        2000 Ft / alkalom; 15.000 Ft / 10 alkalmas bérlet (4 hónap alatt járható le)